Γερμανικός Τύπος: «Άγριο» κράξιμο στη Ντόρτμουντ από Bild και όχι μόνο! (photos)

Γερμανικός Τύπος: «Άγριο» κράξιμο στη Ντόρτμουντ από Bild και όχι μόνο! (photos)

Τα έχουν και όλους και με όλα. Δεν τους έφτασε το άτυχο αποτέλεσμα της Λειψίας με αντίπαλο την Πόρτο στην Πορτογαλία (3-1), ήρθε και η ηχηρή «σφαλιάρα» του ΑΠΟΕΛ στη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί βάζουν σε σοβαρό κίνδυνο την ευρωπαϊκή τους συνέχεια ακόμη και στους ομίλους του Europa League, έτσι, τα ΜΜΕ της Γερμανίας δεν τους χαρίστηκαν.

Γράφει ο Κυριάκος Αποστόλου

Η Bild χαρακτηρίζει τον Πέτερ Μπος και την παρέα του ως Euroνάνους, ένας χαρακτηρισμός διόλου τιμητικός για ένα σύλλογο που πριν μερικά χρόνια έπαιξε στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μάλιστα, «κατακεραυνώνει» την δεύτερη ομάδα της Bundesliga, επειδή έχασε βαθμούς με τον ΑΠΟΕΛ.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE