Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»
Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

Το συμβάν, το οποίος έλαβε χώρα γύρω στις 18:30 ώρα Κύπρου, προκάλεσε αρχικά πανικό σε πεζούς που βρίσκονταν κοντά στην περιοχή, σύμφωνα με μαρτυρίες που αναρτήθηκαν στο Twitter.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα Βρετανικά ΜΜΕ (DailyMail) από το ατύχημα υπάρχουν αρκετοί τραυματισμοί (η Sun κάνει λόγο για τέσσερα άτομα που χτυπήθηκαν) ενώ η σύγκρουση ήταν ικανή να προκαλέσει πανικό στους πολίτες.

