Άφωνοι οι επιβάτες: Έκανε στοματικό σεξ σε 28χρονο συνεπιβάτη της εν ώρα πτήσης - Γνωρίστηκαν στο αεροπλάνο

Άφωνοι οι επιβάτες: Έκανε στοματικό σεξ σε 28χρονο συνεπιβάτη της εν ώρα πτήσης - Γνωρίστηκαν στο αεροπλάνο

Ασυγκράτητη αποδείχθηκε μία 48χρονη η οποία έκανε στοματικό σεξ σε έναν 28χρονο συνεπιβάτη της σε πτήση της Delta Airlines από το Λος Άντζελες στο Ντιτρόιτ, το βράδυ της Κυριακής.

  Η γυναίκα και ο 28χρονος, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά, δεν είχαν συναντηθεί ποτέ προτού επιβιβαστούν στο αεροπλάνο, σύμφωνα με την Washington Post. Και οι δύο αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Ένας από τους επιβάτες εξοργισμένος από το περιστατικό δήλωσε: «Η πράξη αυτή από μόνη της είναι ανάρμοστη για δημόσιο χώρο», ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Υπάρχουν παιδιά, οικογένειες, ηλικιωμένοι. Θα έπρεπε να τους σεβαστούν» Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας πέταξε με ανταπόκριση στο Μαϊάμι, ενώ η γυναίκα συνέχισε για το Νάσβιλ. Η Delta Airlines αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το περιστατικό, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE