Γέννησε η κουμπάρα της Χριστιάνας Αριστοτέλους! Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γέννησε η κουμπάρα της Χριστιάνας Αριστοτέλους! Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το ζευγάρι που πάντρεψε την Χριστιάνα Αριστοτέλους και τον Γιώργο Εφραίμ, την 1η Νεομβρίου έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

H κουμπάρα της Χριστιάνας Αριστοτέλους, Φιλιώ Τριλλίδου και ο σύζυγός της Μιχάλη Ιωνά, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού έφεραν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Το λαμπερό ζεύγος κρατά στα χέρια του ένα υγιέστατο αγόρι. Ο περήφανος μπαμπάς, Μιχάλης Ιωνάς, πλημμυρισμένος από ευτυχία γνωστοποίησε το γεγονός  με μια ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook. "Η καλύτερη μεταφορά της ζωής μας. Καλωσόρισες αγόρι μου". Το ζευγάρι παντρεύτηκε λίγες βδομάδες πριν τους κουμπάρους τους, Αριστοτέλους - Εφραίμ. Ωστόσο έφεραν στον κόσμο τον γιο τους σχεδόν ένα μήνα μετά τον ερχομό της Μελίνας. Τις δύο γυναίκες εκτός από την κουμπαριά τις ενώνουν τα δύο τους παιδιά και οι πολύ καλή φιλία των συζύγων τους. Δείτε την ανάρτηση του Μιχάλη Ιωνά, κουμπάρου και manager του Γιώργου Εφραίμ. Εμείς ευχόμαστε από καρδιάς να τους ζήσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE