«Καρφιά» Τάκη Αντωνίου για τη μεταγραφή του Σαλάι!

«Καρφιά» Τάκη Αντωνίου για τη μεταγραφή του Σαλάι!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, αλλά και πρώην προπονητής, Τάκης Αντωνίου, ήταν φιλοξενούμενος στη χθεσινοβραδινή (30/10) εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και Θέαμα», όπου σχολίασε όλα τα… “καυτά” ζητήματα της “γαλαζοκίτρινης” επικαιρότητας!

Μία από τις ατάκες του πάντως που συζητιούνται, ήταν για τη μεταγραφή του Σαλάι, όπου τόνισε πως στην Ιταλία, ενώ είχε σε κάθε παιχνίδι 20 μάτια σκάουτερ πάνω του, κανείς δεν διέκρινε το ταλέντο του και τον πήραμε εμείς;

Δηλαδή, εμμέσως πλην σαφώς, άφησε να νοηθεί ότι… οι άλλοι είναι κορόιδα που δεν εντυπωσιάστηκαν από το ταλέντο του και δεν τον πήραν κι εμείς οι έξυπνοι;


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Η δήλωση του Αντόνιο Γκουτέρες από τη Νέα Υόρκη, ήρθε να προσγειώσει απότομα τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, γύρω από την παρουσία του Κυπριακού στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ ήταν σαφής: συνάντηση σε σχήμα 3+1 ή 5+1 δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, καθώς, όπως ανέφερε, «υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».

BEST OF TOTHEMAONLINE