ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκλεψαν όχημα 54χρονου από το σπίτι του - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του αυτοκινήτου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκλεψαν όχημα 54χρονου από το σπίτι του - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του αυτοκινήτου

Σε καταγγελία στην Αστυνομία προχώρησε 54χρονος σύμφωνα με τον οποίο άγνωστοι του έκλεψαν το όχημά του. 

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 54χρονο, ότι μεταξύ των ωρών 7.30μ.μ. την Δευτέρα 30/10 με 7π.μ. της Τρίτης 31/10, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του που βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακας και έκλεψαν τα κλειδιά του οχήματος του και στη συνέχεια, το όχημά του, με αριθμούς εγγραφής MME 482, μάρκας NISSAN NAVARA, χρώματος μαύρου, αξίας 9.000. Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE