Μεταφέρεται για τον Νοέμβριο η συζήτηση για το «ταμείο κουρεμένων καταθετών» - «Η Κεντρική βλέπει θετικά οποιαδήποτε προσπάθεια»

Μεταφέρεται για τον Νοέμβριο η συζήτηση για το «ταμείο κουρεμένων καταθετών» - «Η Κεντρική βλέπει θετικά οποιαδήποτε προσπάθεια»

​Στην επεξεργασία κοινής πρότασης για αυτεπάγγελτη συζήτηση την ερχόμενη Δευτέρα, σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία και στην παρουσία του Υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, του θέματος για σταδιακή αποζημίωση των καταθετών της πρώην Λαϊκής Τράπεζας, των κουρεμένων καταθετών της Τράπεζας Κύπρου, των κατόχων αξιογράφων και των παλαιών μετόχων της Τράπεζας Κύπρου, θα προβούν στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας οι βουλευτές μέλη της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής.

Αυτό αποφασίστηκε σε συνεδρία της Επιτροπής, η οποία συζήτησε σχετική πρόταση νόμου που είχε κατατεθεί από κοινού στις 7 Ιουλίου του 2017 από τον Αβέρωφ Νεοφύτου εκ μέρους της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΔΗΣΥ και τον Γιώργο Λιλλήκα εκ μέρους της Συμμαχίας Πολιτών αλλά και σχετικά θέματα που ενέγραψαν προς συζήτηση στις 3 Οκτωβρίου του 2016 και στις 16 Ιανουαρίου του 2017 οι βουλευτές του ΔΗΚΟ Άγγελος Βότσης και Μαρίνος Μουσιούττας. Διαβάστε περισσότερα στο Businessnews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE