ΚΥΠΡΟΣ: Στη Νομική Υπηρεσία προσχέδιο για αναθεώρηση της διάταξης για τις αναγνωριστικές παρατάξεις

ΚΥΠΡΟΣ: Στη Νομική Υπηρεσία προσχέδιο για αναθεώρηση της διάταξης για τις αναγνωριστικές παρατάξεις

Έχει μελετηθεί η διάταξη για τις αστυνομικές παρατάξεις και ήδη από τις 27 Οκτωβρίου, έχει αποσταλεί στη Νομική Υπηρεσία επιστολή με το προσχέδιο της αναθεωρημένης Αστυνομικής Διάταξης, για μελέτη, αναφέρεται σε γραπτή δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη,την Δευτέρα 30/10.

Στη γραπτή δήλωση αναφέρεται ότι μετά το θέμα που προέκυψε σε πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε σχέση με την αναγνώριση υπόπτων από θύματα σε υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης, ο Αρχηγός Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, έδωσε οδηγίες για υποβολή εισηγήσεων από το Γραφείο Χειρισμού Θεμάτων Βίας στην Οικογένεια και Κακοποίησης Ανηλίκων, στη βάση προτύπων που σχετίζονται με το θέμα με σκοπό την επικαιροποίηση της εν λόγω Αστυνομικής Διάταξης, τόσο όσον αφορά παιδιά και άλλους ευάλωτους μάρτυρες, όσο και γενικότερα. "Η σχετική Διάταξη μελετήθηκε και ήδη από τις 27 Οκτωβρίου, έχει αποσταλεί στη Νομική Υπηρεσία επιστολή με το προσχέδιο της αναθεωρημένης Αστυνομικής Διάταξης, για μελέτη", αναφέρεται. Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

Τα πρώτα σχόλια που λάβαμε στην Αίγυπτο ήταν πολύ θετικά για το πόσο συγκεκριμένη και προετοιμασμένη ήταν η χώρα μας, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην πρόταση που υπέβαλε στη Σύνοδο για την Ειρήνη σε σχέση με τη Γάζα, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι η κριτική που ασκείται για το θέμα είναι κακόβουλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE