Θα ήταν αλλιώς και με τα… πάνω τους οι «τριφυλλοφόροι»!

Θα ήταν αλλιώς και με τα… πάνω τους οι «τριφυλλοφόροι»!

Το γκολ ισοφάρισης που δέχθηκε η Ομόνοια στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου της 10ης αγωνιστικής από τον Ντουγκλάο της Ανόρθωσης έφερε στις μνήμες όλων των «τριφυλλοφόρων» το γκολ του Καπαρτή προ αγωνιστικών πάλι στο ΓΣΠ και πάλι το 1-0 να γίνεται 1-1.

Σε χρόνο καθυστερήσεων, σε «νεκρό» χρόνο, η Ομόνοια μέσα στο ΓΣΠ… πέταξε τέσσερις υπερπολύτιμους βαθμούς στα σκουπίδια. Τέσσερις βαθμοί έκαναν «φτερά» για την Ομόνοια εκεί που είχε στην… τσέπη δύο τρίποντα, έξι βαθμούς. Τελικά πήρε μόνο δύο.

Με τα σημερινά δεδομένα εάν είχε η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου αυτούς τους τέσσερις τουλάχιστον βαθμούς που έχασε στα τελικά στάδια των δύο αγώνων στο ΓΣΠ θα ήταν τώρα μόνη στην 2η θέση με 19 βαθμούς, όσους θα είχε και η 2η Ανόρθωση εάν δεν έπαιρνε τον βαθμό στο μεταξύ τους παιχνίδι και θα ήταν σε απόσταση 3 βαθμών από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE