ΤΖΟΚΕΡ: Στην Κύπρο παίχθηκε το τυχερό δελτίο που κέρδισε την Κυριακή 29/10 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΖΟΚΕΡ: Στην Κύπρο παίχθηκε το τυχερό δελτίο που κέρδισε την Κυριακή 29/10 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε πρακτορείο της Λευκωσίας παίχθηκε το δελτίο που έδωσε στον μεγάλο τυχερό 185.638,45 ευρώ, από την κλήρωση του Τζόκερ που έγινε την Κυριακή 29/10.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δελτίο τύπου του ΟΠΑΠ, αναφέρεται ότι, το δελτίο του μεγάλου τυχερού της τελευταίας κλήρωσης, εκδόθηκε από το πρακτορείο Κυριακίδης Θεόδωρος, στη Λεωφόρο Αγλαντζιάς, στη Λευκωσία. Θυμίζουμε ότι στην συγκεκριμένη κλήρωση δεν βρέθηκε τυχερός στην πρώτη κατηγορία όπου δινόταν το ποσό των 717.833,39 ευρώ, με αποτέλεσμα να υπάρξει νέο τζακ ποτ. Ο άνθρωπος που κατάφερε να κερδίσει το σημαντικό ποσό το βράδυ της Κυριακής 29/10, ήταν ο μοναδικός τυχερός στη δεύτερη κατηγορία. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΤΖΟΚΕΡ: Τζακ ποτ, αλλά μεγάλος τυχερός στη 2η κατηγορία! – ΠΙΝΑΚΑΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE