Στα «χνάρια» του Φερνάντο Σάντος ο μελετημένος Μπρούνο!

Στα «χνάρια» του Φερνάντο Σάντος ο μελετημένος Μπρούνο!

Η ΑΕΛ είναι μία… «άλλη» Ανόρθωση, όσον αφορά την κυνικότητα που δείχνει στα παιχνίδια τα οποία κερδίζει, απέναντι σε «μικρούς» και «μεγάλους» αντιπάλους της! Ο Κυριάκος Αποστόλου, παρακολούθησε ακόμη μία φορά τους Λεμεσιανούς και γράφει την άποψη του για τη νίκη που έφερε τον σύλλογο στις ευρωπαϊκές θέσεις, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Γράφει ο Κυριάκος Αποστόλου

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, είναι ένας «μικρός» Φερνάντο Σάντος (σ.σ. υπερβολή αλλά έχουν κοινά στοιχεία). Ο Πορτογάλος τεχνικός «στήνει» αριστοτεχνικά την ομάδα του, η οποία έχει ικανότητες αλλά δεν σκοράρει εύκολα και όταν το κάνει, δεν είναι νωρίς στο ματς. Μονάχα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας σημείωσε τέρμα στο πρώτο μέρος ενός αγώνα, κάτι που ενισχύει τα γραφόμενα μας.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.