Οι «χρυσές» αλλαγές του Μπαλταζάρ έδωσαν τρίποντο στην ΑΕΛ (photos)

Οι «χρυσές» αλλαγές του Μπαλταζάρ έδωσαν τρίποντο στην ΑΕΛ (photos)

Στην τέταρτη θέση (σ.σ. με εννέα αγώνες), «σκαρφάλωσε» η ΑΕΛ μετά από σπουδαίο τρίποντο που πήρε μέσα στην έδρα του Ερμή για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος. «Χρυσός» σκόρερ ο Μικέλ Αρουαμπαρένα (87΄) ύστερα από ασίστ του Αντρέα Αβραάμ. Δύο αλλαγές του Μπρούνο Μπαλταζάρ έδωσαν ακόμη μία φορά τη λύση στο γρίφο. Ήττα για τον Ερμή εντός έδρας ύστερα από τη νίκη επί της Αλκής!

Το ματς:

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, δεν διεκδίκησε και δάφνες ποιότητας, με την ΑΕΛ να ψάχνει το τέρμα, τον Ερμή να «κοιτάει» την άμυνα του, αλλά τις λίγες φορές που βγήκε μπροστά δημιούργησε κάποια ρήγματα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE