ΠΑΡΑ-THEMA

Tι θα γίνει ρε Ομόνοια;

Tι θα γίνει ρε Ομόνοια;

Τόσους παίκτες έφερε ο Πάμπος Χριστοδούλου, ωστόσο η «κατάρα» με τον τερματοφύλακα στερεί βαθμούς από την ομάδα του τριφυλλιού.

  Δεν θέλουμε να καταδικάσουμε οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, όμως η Ομόνοια πάνε χρόνια να βρει παίκτη στον «1» που να εμπνέει εμπιστοσύνη στους οπαδούς. Το ίδιο είχε δηλώσει και πριν από λίγες μέρες ο μεγάλος Άντρος Χαρίτου καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μάλε», κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση αν βρέθηκε διάδοχος του κάτω από τα δοκάρια της Ομόνοιας. Δεν είναι μόνο το τραγικό λάθος του Φελτχούιζεν κόντρα στην Ανόρθωση, είναι και αυτό στο τελευταίο λεπτό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Τέσσερις κιόλας μαζεμένοι βαθμοί χαμένοι για την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, την ίδια ώρα που και ο τραυματισμένος Παναγή έχει τα σκαμπανεβάσματά του.   Τι θα γίνει; Θα σπάσει η Ομόνοια αυτή την κατάρα; Ο Πάμπος καλείται να βρει λύσεις....

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top