Η εκνευριστική ιστορία με την άμυνα και στα «σκουπίδια» άλλοι δυο βαθμοί

Η εκνευριστική ιστορία με την άμυνα και στα «σκουπίδια» άλλοι δυο βαθμοί

Για ένα ακόμη παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, η Ομόνοια «χύνει τη καρδάρα με το γάλα» στις καθυστερήσεις, από παιδαριώδη λάθος του τερματοφύλακα της και όπως πολύ σωστά είπε ο Πάμπος Χριστοδούλου στη συνέντευξη Τύπου, η ομάδα του έγινε πλέον «ειδική στις αυτοκτονίες».

Επιμέλεια: Γιάννος Ιωάννου

Το «τριφύλλι» παρουσίασε δύο πρόσωπα στο σημερινό ντέρμπι στο ΓΣΠ απέναντι στην Ανόρθωση. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανούσιο και δεν μπορούσε ούτε να κρατήσει μπάλα ούτε να φτιάξει φάσεις, παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε με δύο επιθετικούς (Ντάρμπισαϊρ-Λόπες) σε σύστημα 4-4-2.

Οι «πράσινοι» είχαν πολλά νεύρα στο πρώτο ημίχρονο, έκαναν πολλά λάθη και έχασαν αρκετές μονομαχίες απέναντι σε μία καλύτερη και πιο αποφασιστική Ανόρθωση, ενώ η απουσία επιτελικού μέσου ήταν ευδιάκριτη στον ανορθόδοξο τρόπο ανάπτυξη της ομάδας, η οποία προσπαθούσε μάταια να φτιάξει φάσεις κυρίως από τα άκρα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE