Λούκα γιατί; (Εθνικός-ΑΠΟΕΛ)

Λούκα γιατί; (Εθνικός-ΑΠΟΕΛ)

Ιδιαίτερα λάθη που να στοιχίσουν στις δύο ομάδες δεν έκανε το πρόσωπο των…τελευταίων ημερών ο διαιτητής Λούκας Σωτηρίου, όμως "πίκρανε" τους πορτοκαλί με το τελευταία σφύριγμά του.

  Μετά την αναβολή στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Απόλλων ο ρέφερι κλήθηκε να διευθύνει και το παιχνίδι των πρωταθλητών κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Ένας νεανικός, μαχητικός αλλά κουρασμένος Εθνικός κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία από τον ΑΠΟΕΛ ωστόσο ο διαιτητής Λούκας Σωτηρίου θα μπορούσε να αφήσει το παιχνίδι να συνεχιστεί για λίγο ακόμα. Αρχικά είχε υποδείξει 6 λεπτά καθυστερήσεων, όμως από αυτά τα έξι άντε να παίχτηκαν τα δύο καθώς ποδοσφαιριστές του Εθνικού έπεφταν εξαιτίας της υπερπροσπάθειας στον αγωνιστικό χώρο τραυματισμένοι. Δεν λέμε ότι έκαναν καθυστερήσεις επίτηδες, ωστόσο το παιχνίδι δεν παίχτηκε και πολύ στον χρόνο που είχε προσθέσει ο ρέφερι κάτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν και ποδοσφαιριστές μετά το τέλος του αγώνα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Στο Οβάλ Γραφείο τώρα με Ζελένσκι και Ευρωπαίους

LIVE: Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Στο Οβάλ Γραφείο τώρα με Ζελένσκι και Ευρωπαίους

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες στο Οβάλ Γραφείο για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE