Λούκα γιατί; (Εθνικός-ΑΠΟΕΛ)

Λούκα γιατί; (Εθνικός-ΑΠΟΕΛ)

Ιδιαίτερα λάθη που να στοιχίσουν στις δύο ομάδες δεν έκανε το πρόσωπο των…τελευταίων ημερών ο διαιτητής Λούκας Σωτηρίου, όμως "πίκρανε" τους πορτοκαλί με το τελευταία σφύριγμά του.

  Μετά την αναβολή στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Απόλλων ο ρέφερι κλήθηκε να διευθύνει και το παιχνίδι των πρωταθλητών κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Ένας νεανικός, μαχητικός αλλά κουρασμένος Εθνικός κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία από τον ΑΠΟΕΛ ωστόσο ο διαιτητής Λούκας Σωτηρίου θα μπορούσε να αφήσει το παιχνίδι να συνεχιστεί για λίγο ακόμα. Αρχικά είχε υποδείξει 6 λεπτά καθυστερήσεων, όμως από αυτά τα έξι άντε να παίχτηκαν τα δύο καθώς ποδοσφαιριστές του Εθνικού έπεφταν εξαιτίας της υπερπροσπάθειας στον αγωνιστικό χώρο τραυματισμένοι. Δεν λέμε ότι έκαναν καθυστερήσεις επίτηδες, ωστόσο το παιχνίδι δεν παίχτηκε και πολύ στον χρόνο που είχε προσθέσει ο ρέφερι κάτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν και ποδοσφαιριστές μετά το τέλος του αγώνα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE