Συγκίνησε ο πιλότος F-16: Οι ήρωες πολεμούν ως Έλληνες - VIDEO

Συγκίνησε ο πιλότος F-16: Οι ήρωες πολεμούν ως Έλληνες - VIDEO

Με την εντυπωσιακή επίδειξη πολεμικού αεροσκάφους F-16 έκλεισε η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, όπου κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

  Ο χειριστής του αεροσκάφους, Επισμηναγός Λουκάς Θεοχαρόπουλος με περισσότερες από 1.500 ώρες πτήσης, έστειλε το δικό του μήνυμα, σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης στους απανταχού Έλληνες. «Το “‘Οχι” της 28ης Οκτωβρίου του ’40 αποτελεί συνέχεια του “Μολών Λαβέ” του Λεωνίδα. Δείχνει το σθένος και το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής. Σε αυτή την επέτειο πρέπει να θυμόμαστε ότι οι ήρωες πολεμούν ως Έλληνες. Χρόνια πολλά, Ελλάδα!», ανέφερε, χαρακτηριστικά ο επισμηναγός Θεοχαρόπουλος. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος,απευθυνόμενος στον Επισμηναγό, σημείωσε: «Κύριε Επισμηναγέ, τα φτερά της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στέλνουν παντού το μήνυμα του ανθρωπισμού και της ειρήνης. Στέλνουν όμως σε κάθε ιταμό εισβολέα το διαχρονικό μήνυμα: Μολών Λαβέ. Το έθνος μας είναι υπερήφανο για σας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE