ΑΚΕΛ: Θλίψη για τον θάνατο του αστυνομικού - “Αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του”

ΑΚΕΛ: Θλίψη για τον θάνατο του αστυνομικού - “Αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του”

Με ανακοίνωση της η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ εκφράζει την θλίψη για τον θάνατο του αστυνομικού της φρουράς του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ την Παρασκευή 27/10.

Αυτούσια η ανακοίνωση: "Είναι με μεγάλη θλίψη που ανακοινώνουμε το θάνατο του Μάριου Θωμά, ο οποίος με συνέπεια υπηρέτησε επί σειρά ετών στην αστυνομική φρουρά του ΓΓ της ΚΕ ΑΚΕΛ. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στη σύζυγό του, τα παιδιά του και τους γονείς του εκλιπόντος. Την ίδια ώρα θέλουμε να εκφράσουμε την οργή και την αγανάκτησή μας για το γεγονός ότι ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης παραβίασαν κάθε έννοια ηθικής και δεοντολογίας δημοσιοποιώντας το τραγικό συμβάν προτού καν ενημερωθεί η οικογένειά του."

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE