ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΔΑΛΙΟΥ: Εμπρησμό έδειξαν οι έρευνες στα οχήματα εταιριών – Τα έκαψαν απέναντι από κλειστό κύκλωμα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΔΑΛΙΟΥ: Εμπρησμό έδειξαν οι έρευνες στα οχήματα εταιριών – Τα έκαψαν απέναντι από κλειστό κύκλωμα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμπρησμό με την χρήση εύφλεκτης ύλης, έδειξαν οι έρευνες του Τμήματος Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων (ΤΑΕ) Λευκωσίας, αναφορικά με τις δυο πυρκαγιές που ξέσπασαν γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα σε οχήματα εταιριών, στη βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου.

Οι κινήσεις των δραστών, καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο βρισκόταν ακριβώς απέναντι από τον ανοιχτό χώρο όπου σημειώθηκε η κακόβουλη ενέργεια. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΔΑΛΙΟΥ: Φωτιά σε οχήματα δυο εταιριών – Δέχτηκε και επίθεση με ρουκέτα σε αποθήκη η μια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΑΛΙΟΥ: Υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια – Συμφερόντων Ροδοθέου η αποθήκη – Επίθεση με ρουκέτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Δείτε σχετική φωτογραφία: Τα δυο οχήματα ανήκουν σε διαφορετικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται η μια σε είδη εστίασης και η άλλη σε είδη ζαχαροπλαστικής. Στις 27 Αυγούστου 2017, αποθήκη της εταιρίας που ασχολείται με είδη εστίασης (π.χ εμφιαλωμένα νερά) έγινε στόχος εγκληματικής ενέργειας καθώς υπήρξε ρίψη ρουκέτας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.