Η συνάντηση στην Λευκωσία του Τανιμανίδη με τον γνωστό Κύπριο - «Τσάκισαν» τα χαλλούμια οι κολλητοί! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η συνάντηση στην Λευκωσία του Τανιμανίδη με τον γνωστό Κύπριο - «Τσάκισαν» τα χαλλούμια οι κολλητοί! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι δύο άντρες ξανασυναντήθηκαν μετά από 5 ολόκληρα χρόνια...

Ο Σάκης Τανιμανίδης από την Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου βρίσκεται στην Κύπρο. Το βράδυ της Τετάρτης ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με τον Κυριάκο Πελεκάνο και δύο ακόμα φίλους τους. Στην λεζάντα σχολίασε ο Σάκης: "Αυτό που έχεις να δεις τους κολλητούς σου πέντε χρόνια, και μόλις βρεθείτε είναι σαν να μην πέρασε λεπτό!" Και συνέχισε ο παρουσιαστής του Survivor και νυν κριτής του "Ελλάδα έχεις ταλέντο": "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα και πάλι στην Κύπρο μετά από τόσο καιρό! Λίγο τα φιλαράκια μου, λίγο που έχω έρθει τόσες φόρες, λίγο το χαλούμι...νοιώθω σαν το σπίτι μου!". Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην χαλλουμοκατάσταση... αφού όπως βλέπετε οι καλογυμνασμένοι άντρες πήγαν για φαγητό. Φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανέβασε και ο Κυριάκος Πελεκάνος με την λεζάντα: "Κουβεντούλα με τον mr World Party / Survivor / Ελλάδα έχεις ταλέντο Απίστευτος !".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE