Έσφαξαν φίλο του Μάριο Μπαλοτέλι

Έσφαξαν φίλο του Μάριο Μπαλοτέλι

Μαχαιρωμένος στο διαμέρισμά του στο Royal Park του δυτικού Λονδίνου όπου έμενε με την αρραβωνιαστικιά του βρέθηκε ο 29χρονος επιχειρηματίας και φίλος του άσου του ποδοσφαίρου Μάριο Μπαλοτέλι, Mayowa Ogunbayo.

  Η Αστυνομία ψάχνει να βρει τις ακριβές συνθήκες θανάτου του, μετά την εξέταση του ιατροδικαστή που έδειξε μαχαιριά στην καρδιά, σύμφωνα με την εφημερίδα «Evening Standard». Σύμφωνα με την Αστυνομία έχει συλληφθεί ως ύποπτη για το φόνο μια 21χρονη γυναίκα που βρέθηκε κοντά στο διαμέρισμα. Το θύμα, το οποίο δραστηριοποιούνταν στο χώρο της διασκέδασης, ζούσε μια πολυτελή ζωή και συχνά φωτογραφιζόταν με ακριβά αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE