Βελγικό τουριστικό γραφείο βρέθηκε στα κατεχόμενα και θα μεταφέρει τουρίστες - Δώρισαν και 5,000 Ευρώ

Βελγικό τουριστικό γραφείο βρέθηκε στα κατεχόμενα και θα μεταφέρει τουρίστες - Δώρισαν και 5,000 Ευρώ

Το βελγικό τουριστικό γραφείο που ειδικεύεται στις οργανώσεις εκδρομών Robinson Club Company, όπως αναφέρει το Τουρκικό Πρακτορείο Ειδήσεων Ανατολού, έφτασε την Δευτέρα στην Κερύνεια.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα το γραφείο ξεκίνησε από το Βόρσελαρ του Βελγίου και έφθασε στην Κερύνεια με σύνθημα το «Ανακαλύψετε την Βόρεια Κύπρο». Το γραφείο το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι είναι θυγατρική μεγάλης αεροπορικής εταιρείας της «TUI Group», δώρισε μάλιστα 5,000 Ευρώ για την δημιουργία νηπιαγωγείου στην κατεχόμενη πλευρά της Λευκωσίας.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE