Δεν είναι καιρός για δάκρυα! Καλείται να βρει τον τρόπο να σηκώσει κεφάλι

Δεν είναι καιρός για δάκρυα! Καλείται να βρει τον τρόπο να σηκώσει κεφάλι

Ντέρμπι φεύγει, ντέρμπι έρχεται για τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος σε διάστημα ,μόλις λίγων ημερών κλήθηκε να αγωνιστεί με Ντόρτμουντ για τον θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ, με ΑΕΚ στο πρωτάθλημα ενώ προ των πυλών είναι και το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν φόρεσε το καλό του κοστούμι κόντρα στην ΑΕΚ και έδειξε μια προβληματική εικόνα στο τελευταίο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα και δικαιωματικά γνώρισε την ήττα με 3-1 από τους «κιτρινοπράσινους». Σίγουρα η ήττα σκόρπισε την απογοήτευση στις τάξεις των «γαλαζοκιτρίνων», αλλά όλοι στην ομάδα της Λευκωσίας δεν έχουν χρόνο για μιζέρια και για δάκρυα καθώς καλούνται να γυρίσουν άμεσα σελίδα και να κοιτάξουν το επόμενο μεγάλο ματς με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν τον ερχομό Γκουτέρες στην Κύπρο τα Ηνωμένα Έθνη - Συναντά ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Ανακοίνωσαν τον ερχομό Γκουτέρες στην Κύπρο τα Ηνωμένα Έθνη - Συναντά ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Εκπρόσωπός του, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση Τύπου στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE