ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε κρίσιμη κατάσταση ποδηλάτης μετά από τροχαίο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε κρίσιμη κατάσταση ποδηλάτης μετά από τροχαίο

Νεότερη ενημέρωση  του ThemaOnline από την Αστυνομία, για το τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 3:30 το απόγευμα της Παρασκευής 20/10 στη λεωφόρο Λάρνακας στην Αγλαντζιά, αναφέρει ότι ποδηλάτης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομία, στο τροχαίο εμπλέκεται ποδηλάτης - παρά τις πρώτες πληροφορίες που έκαναν λόγο για τροχαίο με αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα - ο οποίος  κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα. Ο ποδηλάτης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με ασθενοφόρο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα στην Αγλαντζιά – Εμπλέκεται αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα – Ασθενοφόρο και Αστυνομία στο σημείο

*Φωτογραφία αρχείου Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE