ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε κρίσιμη κατάσταση ποδηλάτης μετά από τροχαίο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε κρίσιμη κατάσταση ποδηλάτης μετά από τροχαίο

Νεότερη ενημέρωση  του ThemaOnline από την Αστυνομία, για το τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 3:30 το απόγευμα της Παρασκευής 20/10 στη λεωφόρο Λάρνακας στην Αγλαντζιά, αναφέρει ότι ποδηλάτης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομία, στο τροχαίο εμπλέκεται ποδηλάτης - παρά τις πρώτες πληροφορίες που έκαναν λόγο για τροχαίο με αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα - ο οποίος  κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα. Ο ποδηλάτης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με ασθενοφόρο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα στην Αγλαντζιά – Εμπλέκεται αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα – Ασθενοφόρο και Αστυνομία στο σημείο

*Φωτογραφία αρχείου Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE