ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Κυπριακή… πραγματικότητα περιμένει τον ΑΠΟΕΛ!

Η Κυπριακή… πραγματικότητα περιμένει τον ΑΠΟΕΛ!

> style="text-align: justify"> >

Ο ΑΠΟΕΛ την περασμένη Τρίτη παρουσιάστηκε κόντρα στην Ντόρτμουντ, αρκετά καλός, με αρκετό πάθος και κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από την Γερμανική ομάδα, με τους «γαλαζοκίτρινους» να αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις στον κόσμο τους.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, θα πρέπει να αφήσει τα «αστέρια» και να επιστρέψει πίσω στην Κυπριακή πραγματικότητα, καθώς ακολουθούν δύο απανωτά ντέρμπι με ΑΕΚ Λάρνακας (εκτός) και Απόλλωνα (εντός). Το πρόγραμμα της Λευκωσίατικη ομάδας μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, όμως εδώ είναι που θα κληθούν όλοι να αποδείξουν από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη η ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός για άλλη μια αγωνιστική θα έχει σοβαρές απουσίες, Ντε Καμάργκο και Βάτερμαν να είναι οι δύο σίγουροι που θα απουσιάζουν από το μεγάλο ντέρμπι της Λάρνακας, με τον Ελλαδίτη τεχνικό να πρέπει να ανακατέψει αρκετά καλά την «τράπουλα» για να μπορεί να σχηματίσει την ενδεκάδα που θα δώσει την νίκη στον Λευκωσιάτικο σύλλογο.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top