Πως είδαμε τον Πιτσιάν…

Πως είδαμε τον Πιτσιάν…

Την πρώτη του συμμετοχή στην Ευρώπη με την φανέλα του Απόλλωνα, έγραψε χθες ο Ρουμάνος Πιτσιάν.

Πέρασε κι αυτός το δικό του μαρτύριο, όπως όλοι οι συμπαίχτες του. Επειδή βρήκαν απέναντι τους μια πολύ ποιοτική και καλοκουρδισμένη ομάδα. Ήταν στιγμές που οι γηπεδούχοι έκρυβαν τη μπάλα.

Το πρόσημο του Ρουμάνου σέντερ μπακ, συνολικά στο ματς, δεν ήταν αρνητικό. Δεν τον λες παίχτη του συρμού.

Είχε αγωνιστεί με τη Νέα Σαλαμίνα στο πρωτάθλημα, σε ένα ματς που δεν μπορέσαμε να τον κρίνουμε αυστηρά, επειδή ο αντίπαλος σα να μην υπήρχε στο γήπεδο.

Η τεχνική ηγεσία δείχνει να τον πιστεύει, απόντος του τιμωρημένου Ρομπέρζ, αποφάσισε να τον ξεκινήσει δίπλα από τον Γιούστε.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Πρόσωπα χωρίς πολιτικό σχέδιο - Η σύγχυση ενόψει του 2028

ΔΗΣΥ: Πρόσωπα χωρίς πολιτικό σχέδιο - Η σύγχυση ενόψει του 2028

Η ενόχληση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Δημήτρη Δημητρίου, για την απουσία ουσιαστικής πολιτικής συζήτησης, η άρνηση του Λουκά Φουρλά να διεκδικήσει το χρίσμα και οι εξηγήσεις της Αννίτας Δημητρίου, για την απόσυρσή της, συνθέτουν ένα σκηνικό εσωστρέφειας.