ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανέκοψαν για έλεγχο 37χρονο - Βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα στο όχημά του- Δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανέκοψαν για έλεγχο 37χρονο - Βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα στο όχημά του- Δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή τους

Υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Σε έρευνα που έγινε την Τετάρτη 18/10 από μέλη της ΥΚΑΝ και του ΤΑΕ Λεμεσού σε όχημα 37χρονου στη Λεμεσό, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια πέντε ηλεκτρονικές συσκευές, δύο ραδιοκασετόφωνα, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και δύο τηλεοράσεις, για τα οποία ο 37χρονος, δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους. Ο 37χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE