Τελευταία προπόνηση… με πίστη και αισιοδόξια για κάτι θετικό!

Τελευταία προπόνηση… με πίστη και αισιοδόξια για κάτι θετικό!

Την τελευταία του προπόνηση ενόψει του παιχνιδιού με την Αταλάντα πραγματοποίησε ο Απόλλωνας στο MAPEI Stadium, γήπεδο το οποίο θα λάβει χώρα η αυριανή (18/10 – 22:05) πολύ σημαντική αναμέτρηση για τους «κυανόλευκους» της Λεμεσού.

Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή στην τελευταία προπόνηση… παρουσιάστηκαν αρκετά ευδιάθετοι, δηλώνοντας ετοιμοπόλεμοι για να παλέψουν κόντρα στον Ιταλικό σύλλογο για ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους κρατήσει στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της δεύτερη τη τάξη ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή με το πέρας της αναμέτρησης, άρχισε να σκέφτεται και να ετοιμάζει τα πλάνα του, για το πως θα παρατάξει την ομάδα του στο δύσκολο αυριανό παιχνίδι, έτσι ώστε να μπορέσει να αποσπάσει από την Αταλάντα κάποιο βαθμολογικό όφελος.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE