Τραγική ιστορία: Νίκησε τον καρκίνο, πήγε στη Σαντορίνη να το γιορτάσει, ήπιε πολύ κρασί και πέθανε

Τραγική ιστορία: Νίκησε τον καρκίνο, πήγε στη Σαντορίνη να το γιορτάσει, ήπιε πολύ κρασί και πέθανε

Το ταξίδι της Βάλερι Τζόουνς στη μαγευτική Σαντορίνη είχε τραγική κατάληξη, καθώς έχασε τη ζωή της σε ηλικία 54 ετών από τοξική δηλητηρίαση, την οποία της προκάλεσε η υπερβολική κατανάλωση κρασιού.

Η γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο του μαστού και ταξίδεψε στη Σαντορίνη με τον σύζυγό της για να γιορτάσουν τη νέα σελίδα στη ζωή τους. Όπως αναφέρει η Daily Mail, που επικαλείται τη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση, η Τζόουνς άρχισε τη δεύτερη ημέρα του ταξιδιού της να καταναλώνει αλκοόλ, κάτι που αποδείχθηκε μοιραίο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η Βρετανίδα ξεκίνησε να πίνει κρασί κατά τη διάρκεια μιας πρωινής ξενάγησης στη Σαντορίνη, έκανε το ίδιο στο γεύμα και το δείπνο της. Στη συνέχεια αποφάσισε να πάει και σε μια γαμήλια δεξίωση στο ξενοδοχείο όπου έμενε με τον σύζυγό της. Και εκεί, λέγεται, η κατανάλωση κρασιού συνεχίστηκε… Οι επιπτώσεις από όλο αυτό φάνηκαν τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, στις τουαλέτες, όπου και κατέρρευσε. Ένας ιατροδικαστής στο Μπόρνμουθ διαπίστωσε ότι η εκλιπούσα είχε ξεπεράσει κατά 4,5 φορές το όριο κατανάλωσης αλκοόλ, το οποίο στη Βρετανία ανέρχεται στα 80mg ανά 100ml αίματος. Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, τέτοια επίπεδα αλκοόλ ενδέχεται να προκαλέσουν αιφνίδιο θάνατο, λόγω δηλητηρίασης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, η ιατροδικαστική έκθεση στην Ελλάδα κατέγραψε ως αιτία θανάτου τη συσσώρευση υγρών στους πνεύμονες της γυναίκας, που εκτός από τον σύζυγό της, άφησε πίσω και τη 19χρονη κόρη της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE