ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Αστυνομία Κύπρου ζητά τη βοήθεια του κοινού - Χάθηκαν τα ίχνη 20χρονου από τη Λευκωσία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Αστυνομία Κύπρου ζητά τη βοήθεια του κοινού - Χάθηκαν τα ίχνη 20χρονου από τη Λευκωσία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό του Eugen – Leonard Misea, 20 ετών, από τη Ρουμανία, ο οποίος ελλείπει από την οικία του στη Λευκωσία, από το απόγευμα της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου 2017.

Ο ελλείπον περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.72μ. περίπου, με κοντά καστανά μαλλιά. Κατά την αναχώρηση του από την οικία του φορούσε σκουλαρίκι στο κέντρο του άνω χείλους του στόματος του και ήταν ελαφρώς αξύριστος. Φορούσε επίσης, γκρίζο φούτερ, γκρίζο παντελόνι φόρμας και αθλητικά παπούτσια. Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 20802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE