Έρχεται… «καμπάνα» για Σανγκόι!

Έρχεται… «καμπάνα» για Σανγκόι!

Ναι μεν στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ της Νέας Σαλαμίνας είναι η πρόσληψη νέου προπονητή, όπου ίσως προκύψει και εντός της ημέρας μέσα από διεργασίες και επαφές που γίνονται με υποψήφιους κόουτς, εντούτοις, τους «ερυθρολεύκους» απασχολεί το συμβάν με τον Γκαστόν Σανγκόι στο πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας της Αμμοχώστου με τον Εθνικό Άχνας.

Ο Αργεντίνος επιθετικός την ώρα που έγινε αλλαγή, κατευθυνόμενος στον πάγκο, είχε μία λογομαχία και προκλήθει ένταση μετά από συμπεριφορά, υβρισίες και φτυσίματα που δέχθηκε από φίλαθλο της Νέας Σαλαμίνας που ήταν πίσω από τον πάγκο των «ερυθρολεύκων».

Αυτό το συμβάν, μέσα στα πειθαρχικά παραπτώματα που προνοούν οι εσωτερικοί κανονισμοί της ομάδας, θα απασχολήσει τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας και θα προκύψει τιμωρία για τον Σανγκόι.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE