ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. ΝΤΕΝΚΤΑΣ: Διαψεύδει τα περί αποχώρησης από την ψευδοκυβέρνηση

Σ. ΝΤΕΝΚΤΑΣ: Διαψεύδει τα περί αποχώρησης από την ψευδοκυβέρνηση

Ο αρχηγός του τουρκοκυπριακού Δημοκρατικού Κόμματος και «αναπληρωτής πρωθυπουργός» Σερντάρ Ντενκτάς διέψευσε την Τρίτη 17/10, αναφορές ότι το κόμμα του θα αποσυρθεί από την ψευδοκυβέρνηση.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το βράδυ της Δευτέρας (16/10) πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κόμματος, μετά την οποία ο Ντενκτάς δήλωσε ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που κόμμα που συμμετέχει στην ψευδοκυβέρνηση κάλεσε την το κύριο κόμμα της «αντιπολίτευσης» να αποφασίσει ημερομηνία για τη διεξαγωγή πρόωρων «εκλογών». Ο Ντενκτάς είπε ότι ένα νέο εκλογικό σύστημα θα δημιουργήσει δυσκολίες, προσθέτοντας ότι δεν θα είναι δυνατό να μετρηθούν όλα τα ψηφοδέλτια σε 24 ώρες. Είπε, επίσης, ότι το Δημοκρατικό Κόμμα είναι πάντοτε έτοιμο για «εκλογές». Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top