Τα είπαν Σόφο και Μπρούνο… Το επίσημο ανακοινωθέν

Τα είπαν Σόφο και Μπρούνο… Το επίσημο ανακοινωθέν

Η διοίκηση της ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας, ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα (16/10) το μεσημέρι συνάντηση του Προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους, με τον Πορτογάλο προπονητή Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση με τίτλο: “Οι μεγάλοι ξεχωρίζουν στα δύσκολα”

“Η Διοίκηση της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι συνάντηση του Προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους και του προπονητή μας Μπρούνο Μπαλταζάρ στα γραφεία του Προέδρου.

Οι δυο άντρες τα είπαν στα πλαίσια των καθιερωμένων συχνών συζητήσεων σε σχέση με διάφορα ζητήματα που απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και για την γενικότερη πορεία της ομάδας.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν τον ερχομό Γκουτέρες στην Κύπρο τα Ηνωμένα Έθνη - Συναντά ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Ανακοίνωσαν τον ερχομό Γκουτέρες στην Κύπρο τα Ηνωμένα Έθνη - Συναντά ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Εκπρόσωπός του, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση Τύπου στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE