ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξέσπασε φωτιά σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες - «Δεν αποκλείεται η κακόβουλη ενέργεια» λέει η Πυροσβεστική

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξέσπασε φωτιά σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες - «Δεν αποκλείεται η κακόβουλη ενέργεια» λέει η Πυροσβεστική

Η ώρα 15.53 την Κυριακή 15/10 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε εγκαταλειμμένες αποθήκες πρώην οινοβιομηχανίας στην οδό Ουραλίων στη Λεμεσό.

Η πυρκαγιά ήταν στο κτίριο της βιομηχανίας. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα καταστράφηκε το μεσοπάτωμα της αποθήκης. Για την κατάσβεση χρησιμοποιήθηκαν αυλοί τυλιχτήρα από το νερό των Πυροσβεστικών οχημάτων αριθμός και αναπνευστικές συσκευές. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πιθανότητα η πυρκαγιά να προκλήθηκε ένεκα κακόβουλης πράξης δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE