Θανατηφόρο τροχαίο στη Λάρνακα: Νεκρός ο Χαράλαμπος Χριστοδούλου

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λάρνακα: Νεκρός ο Χαράλαμπος Χριστοδούλου

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 14/10 στη Λάρνακα, έχασε τη ζωή του ο Χαράλαμπος Χριστοδούλου, 68 ετών, τέως κάτοικος Λάρνακας.

  Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 7 το απόγευμα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 79χρονος από τη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε τον άτυχο 68χρονο, παρά τον κυκλικό κόμβο Λιμανιού, ο οποίος τη στιγμή εκείνη προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο. Ο 68χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υπέκυψε στα τραύματά του. Εναντίον του 79χρονου οδηγού εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη, ενώ στη συνέχεια αφού ανακρίθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος. Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.