Αβέρωφ: Η πορεία ανάκαμψης και σταθερότητας πρέπει να έχει συνέχεια

Αβέρωφ: Η πορεία ανάκαμψης και σταθερότητας πρέπει να έχει συνέχεια

Ο Κύπριος πολίτης δικαιούται να έχει ασφάλεια, σταθερότητα και προοπτικές ανάπτυξης, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου λέγοντας ότι γι’ αυτό το λόγο «με χαρά ακούσαμε την εξαγγελία για επαναδιεκδίκηση της Προεδρίας από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη».

Εξερχόμενος του Συνεδριακού Κέντρου Φιλοξενία όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρουσίασε τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου και εξήγγειλε την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές τον ερχόμενο Ιανουάριο, ο κ. Νεοφύτου είπε ότι «πρέπει αυτή η πορεία ανάκαμψης, ασφάλειας και σταθερότητας να έχει συνέχεια. Με σταθερά βήματα θα συνεχίσουμε να χτίσουμε ακόμα μια καλύτερη Κύπρο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE