Οικογενειακή τραγωδία στην Ελλάδα: Σκότωσε την κόρη της και μετά αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία στην Ελλάδα: Σκότωσε την κόρη της και μετά αυτοκτόνησε

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μία μητέρα δολοφόνησε την κόρη της στο σπίτι τους που βρίσκεται επί της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας στην περιοχή του Μαρκοπούλου της Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, μία γυναίκα φέρεται να έσφαξε την 17χρονη κόρη της αφού πρώτα κλείδωσε τον σύζυγό της στο υπόγειο του σπιτιού τους. Ο άντρας κατάφερε να ελευθερωθεί, ήταν όμως ήδη αργά. Βγαίνοντας στην αυλή της μονοκατοικίας που έμενε η οικογένεια, αντίκρισε τα πτώματα της συζύγου και της κόρης του. Όπως είναι λογικό, ο άνθρωπος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Η 51χρονη γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μετά το φονικό να αυτοκτόνησε. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και ασθενοφόρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE