TV Capuccino για Ευριπίδου: «Πριν πάει στην κηδεία του θείου της, κουνιόταν στους ρυθμούς του intro – Προσβλητικό για τη νοημοσύνη»

TV Capuccino για Ευριπίδου: «Πριν πάει στην κηδεία του θείου της, κουνιόταν στους ρυθμούς του intro – Προσβλητικό για τη νοημοσύνη»

Έντονη κριτική στην εμφάνιση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου έκανε το περιοδικό TV Capuccino.

Στο εισαγωγικό του σημείωμα στην πρώτη σελίδα μετά το εξώφυλλο και υπό τον τίτλο «Η κηδεία (!) της εβδομάδας» ασκεί κριτική. Παραθέτουμε αυτούσιο το σχόλιο: «Γίνεται σε λίγο η κηδεία του πολυαγαπημένου μου θείου και δεν θα μπορούσα να λείψω, δυστυχώς», είπε απευθυνόμενη στους τηλεθεατές η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, στα μισά της εκπομπής «Όλα για Σένα» της περασμένης Παρασκευής (06/10) και αποχώρησε κατά το διαφημιστικό διάλειμμα από το στούντιο, παραχωρώντας τη σκυτάλη στους συνεργάτες της. Πριν, κουνιόταν στους ρυθμούς του αγαπημένου της τραγουδιού που λειτούργησε ως intro. Μετά, προλόγισε τις φοβερές και τρομερές προτάσεις του make-up-artist Μάικ Ορφανίδη. Ύστερα, έφυγε. Με το μαύρο της ρούχο και το (λίγο) λιγότερο μακιγιάζ της. Κι εμείς οι αδαείς μείναμε με την απορία: «Δυστυχώς» έπρεπε να αποχωρήσει νωρίτερα από την εκπομπή ή «δυστυχώς» έπρεπε να παραστεί στην κηδεία; Κι επειδή δεν πρόκειται για το «Sophie’s Choice», αλλά για ψυχαγωγική απογευματινή εκπομπή που φέτος ούτως ή άλλως περιορίζεται σε χαμηλές πτήσεις ελέω «Με Αγάπη» (βλέπε ανταγωνιστικό προϊόν με παρουσιάστρια που… πουλά χαρά!), η Ευριπίδου μπορούσε κάλλιστα να παρακάμψει το άκρως αμήχανο έως προσβλητικό (πρωτίστως για τη νοημοσύνη του τηλεθεατή) στιγμιότυπο και να απουσιάσει γενικώς από τη συγκεκριμένη εκπομπή. Γιατί από το «βάζω μαύρα» στο «ρίξε μαύρο», ίσως τελικά η απόσταση να μην είναι τόσο μεγάλη όσο η ίδια μπορεί να υποψιάζεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE