Πολλά παράπονα από Δώνη (video)

Πολλά παράπονα από Δώνη (video)

Ο Γιώργος Δώνης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ήταν κατατοπιστικός όσο αφορά τους τραυματίες αλλά ήταν απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του στο μεγαλύτερο μέρος του ματς με την Δόξα για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλύτερο ρυθμό είχαμε καλή κίνηση. Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή μας ήταν κακή, δεν ήμασταν σοβαροί στο παιχνίδι μας και αυτό είναι αρκετά ανησυχητικό, η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου είναι αδικαιολόγητη και έχω παράπονα από τους παίκτες μου».

Για τους τραυματίες:«Δεν μπορώ να γνωρίζω ο Λάγο έπαθε διάστρεμα, δεν πρέπει να ρισκάρουμε με τον Καρλάο, ο Εφραίμ και ο Μιλάνοφ ακολουθούν συντηρητικό πρόγραμμα αλλά θα χρειαστούν χρόνο.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.