Εκτός από το νονό εντοπίσαμε και τη νονά των διδύμων του ζεύγους Ρούσσου - Τρισευτυχισμένη η ταλαντούχα Κύπρια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εκτός από το νονό εντοπίσαμε και τη νονά των διδύμων του ζεύγους Ρούσσου - Τρισευτυχισμένη η ταλαντούχα Κύπρια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι δίδυμες κόρες του Γιώργου Ρούσσου και της Νατάσας Τούρζα σίγουρα θα έχουν κάτι καλλιτεχνικό... αφού εκτός από τον πατέρα τους και οι ανάδοχοί τους είναι άτομα της showbiz.

Την Ραφαέλα και την Ζωή θα βαφτίσει ο Τάσος Θεοδώρου και η Μικαέλλα Χατζηεφραίμ. Δύο άτομα πολύ κοντά στο λαμπερό ζεύγος της κυπριακής showbiz, με αδελφικούς δεσμούς. Σχετικό άρθρο: Πρόσωπο της κυπριακής tv θα βαφτίσει τις κόρες του Ρούσσου και της Νατάσας Τούρζα! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Τώρα αν η Κύπρια τραγουδίστρια θα βαφτίσει την Ζωή ή την Ραφαέλα, αυτό θα το μάθουμε την μέρα της βάφτισης.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Καθοριστική τομή για ένα δίκαιο και σύγχρονο φορολογικό σύστημα

ΠτΔ: Καθοριστική τομή για ένα δίκαιο και σύγχρονο φορολογικό σύστημα

Μετά την ψήφιση της φορολογικής μεταρρύθμισης από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανακοινωθέν του, κάνει λόγο για μια ιστορική μεταρρύθμιση που εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της Κυβέρνησης για τον εκσυγχρονισμό του κράτους και την ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης και της οικονομικής ανταγωνιστικότητας.