Έντονος ο Νικόλας Παπαδόπουλος όταν ρωτήθηκε για την φυλάκιση της γυναίκας που έκανε έκτρωση – «Είναι ντροπή… Για όνομα του Θεού!»

Έντονος ο Νικόλας Παπαδόπουλος όταν ρωτήθηκε για την φυλάκιση της γυναίκας που έκανε έκτρωση – «Είναι ντροπή… Για όνομα του Θεού!»

Πολύ έντονος ήταν ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νικόλας Παπαδόπουλος σε παρέμβαση του στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ την Πέμπτη 12/10 όταν ερωτήθηκε για το θέμα που απασχολεί την επικαιρότητα και αφορά την φυλάκιση γυναίκας επειδή προχώρησε σε έκτρωση.

Ο κ. Παπαδόπουλος χαρακτήρισε αδιανόητο σε μια χώρα το 2017, να συλλαμβάνουν μια γυναίκα για τέτοιο λόγο, σημειώνοντας παράλληλα ότι πρέπει να διορθωθεί η νομοθεσία. «Μα σε τι αποσκοπεί η σύλληψη της;» διερωτήθηκε. Για να συνεχίσει «τι είναι που θα αλλάξει; Για όνομα του Θεού! Είναι ντροπή για την κοινωνία μας αυτό που έγινε!». Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν ηθικές διαστάσεις στο θέμα των εκτρώσεων όμως δεν είναι με φυλακίσεις που θα λυθεί το ζήτημα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΠΡΟΣ: Έκανε έκτρωση λόγω οικονομικών δυσκολιών – Έξαλλος ο πατέρας όταν το έμαθε – Στο δικαστήριο μητέρα και γιατρός

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE