Η πρόβλεψη για τον καιρό – Σκαμπανεβάσματα στην θερμοκρασία και μεμονωμένες βροχές

Η πρόβλεψη για τον καιρό – Σκαμπανεβάσματα στην θερμοκρασία και μεμονωμένες βροχές

Την Πέμπτη 12/10 ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά µετά το µεσηµέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα καταστούν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει λίγο ταραγµένη, στα προσήνεµα, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Παρασκευή, Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, µέχρι το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα σηµειώσει πτώση, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοίνωσε τη λειτουργία της πλατφόρμας «Minds in Cyprus»

ΠτΔ: Ανακοίνωσε τη λειτουργία της πλατφόρμας «Minds in Cyprus»

Τη λειτουργία της επικαιροποιημένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας “Minds in Cyprus”, η οποία στοχεύει στη δημιουργία γέφυρας με τους Κυπρίους που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.