ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Οι προθέσεις του καθηγητή που δέχθηκε τα χαστούκια - Το επεισόδιο θεωρείται λήξαν

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Οι προθέσεις του καθηγητή που δέχθηκε τα χαστούκια - Το επεισόδιο θεωρείται λήξαν

Δεν θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης η υπόθεση που αφορά επεισόδιο ξυλοδαρμού στο Λύκειο Παραλιμνίου (04/10), με εμπλεκόμενους δυο καθηγητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το επεισόδιο έχει καταγγελθεί στον αστυνομικό σταθμό Παραλιμνίου από τον καθηγητή που φέρεται να δέχθηκε την επίθεση, ωστόσο δεν υπάρχει πρόθεση από πλευράς του να καταγγείλει τον συνάδελφό του ή να λάβει οποιαδήποτε νομικά μέτρα εναντίον του. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από την πρώτη περίοδο και αφού πρώτα κτύπησε το κουδούνι. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που εξασφάλισε το ThemaOnline, ο καθηγητής δέχθηκε την επίθεση ενώ κατευθυνόταν προς την αίθουσα διδασκαλίας. Συγκεκριμένα, συνάδελφός του που τον ακολούθησε φέρεται να τον έπιασε από τον ώμο και εν συνεχεία να τον χαστούκισε στο πρόσωπο. Ο... επιτιθέμενος καθηγητής προειδοποίησε τον συνάδελφό του, θύμα της επίθεσης, ότι αν κατάγγελλε το περιστατικό, θα πάθαινε χειρότερα και τον χαστούκισε για δεύτερη φορά. Τα τεκταινόμενα έγιναν ενώπιον μαθητών και προκλήθηκε αναστάτωση, ωστόσο το περιστατικό δεν έλαβε περαιτέρω διαστάσεις, καθώς επενέβησαν έγκαιρα άλλοι εκπαιδευτικοί. Πλέον απομένουν να γίνουν οι ανάλογοι χειρισμοί από το Υπουργέιο Παιδείας. Η διεύθυνση του σχολείου ενημέρωσε για το περιστατικό τον επαρχιακό επιθεωρητή του Υπουργείου. «Το περιστατικό μεγαλοποιήθηκε και κάποιοι έκαναν λόγω ακόμα και για κλοτσιές ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει» ανέφερε πηγή του Themaonline και πρόσθεσε: «Παραμένουν αδιευκρίνιστα τα αίτια του εν λόγω επεισοδίου. Έγινε αναφορά για παρεξήγηση με κάποια φυλλάδια, ωστόσο αυτός είναι ασήμαντος λόγος. Το σημαντικό είναι ότι οι σχέσεις των δυο εκπαιδευτικών έχουν αποκατασταθεί».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top