Οι τέσσερεις πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδας

Οι τέσσερεις πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδας

Μετά την νίκη της επί του Γιβραλτάρ με 4-0 στο «Καραισκάκη», η Ελλάδα «σφράγισε» και οριστικά την συμμετοχή της στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κύπελλου, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2018 στην Ρωσία.

Η «γαλανόλευκη» στις 17 Οκτωμβρίου θα βρεθεί στην κληρωτίδα όπου εκεί θα περιμένει να μάθει αντίπαλο για τα μπαράζ της διοργάνωσης.

Από τις αναμετρήσεις που ήταν σε εκκρεμότητα ήταν αυτή της Πορτογάλιας – Ελβετίας, αλλά και της Ολλανδίας με την Σουηδίας, με τους «ουράνιε» να θέλουν επτά τέρματα για να τερματίσουν στην δεύτερη θέση του ομίλου τους.

Τελικά η Πορτογάλοι κατάφεραν να νικήσουν του Ελβετούς με 2-0, σε αντίθεση με τους Ολλανδούς οι οποίοι δεν μπόρεσαν να κάνουν το «θαύμα» και να βάλουν επτά γκολ στους Σουηδούς και να καταλάβουν την 2η θέση.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE