Την «πλήγωσαν» οι Αζάρ… (video)

Την «πλήγωσαν» οι Αζάρ… (video)

Η Εθνική Κύπρου ταξίδεψε στις Βρυξέλλες και πιο συγκεκριμένα στο «Κινγκ Μποντουίν» για μία καλή εμφάνιση κόντρα στην κορυφαία ομάδα του ομίλου, το Βέλγιο, αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει τον «τυφώνα». Το σύνολο του Ραν Μπεν Σιμόν ηττήθηκε με 4-0 σε ένα βράδυ που δεν αποτέλεσε και τον καλύτερο επίλογο σε αυτά τα προκριματικά, όχι βέβαια ότι περιμέναμε κάτι λιγότερο από ήττα απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους».

Το ματς:

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε αρκετές φάσεις που αξίζουν αναφοράς, μιας και οι διεθνής «έκλεισαν» άριστα τους χώρους στους γηπεδούχους, αλλά στην επίθεση ήταν ανύπαρκτοι, με τον Ισραηλινό τεχνικό να επιλέγει το συντηρητικό «σχήμα»! Οι πρώτοι «11» ήταν οι: Παναγή, Δημητρίου Τζ.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE