ΚΟΣΜΟΣ

Βιαστής κέρδισε την κηδεμονία του παιδιού που γέννησε το θύμα του

Βιαστής κέρδισε την κηδεμονία του παιδιού που γέννησε το θύμα του

Ένας άνδρας που είχε βιάσει 12χρονο κορίτσι, στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών, κέρδισε στο δικαστήριο την από κοινού με τη μητέρα κηδεμονία του παιδιού που γέννησε το θύμα του.

  Οι εξετάσεις DNA επιβεβαίωσαν πως ο Christopher Mirasolo ήταν βιολογικός πατέρας του παιδιού και το δικαστήριο του έδωσε την κηδεμονία. Η δικηγόρος του θύματος κατέθεσε ένσταση επί του θέματος. «Είναι τρελό» δήλωσε. «Τίποτα δεν έχει γίνει σωστά στην υπόθεση αυτή από την έναρξη της έρευνας. Ποτέ δεν του απαγγέλθηκαν κανονικές κατηγορίες και θα έπρεπε να είναι στη φυλακή, αλλά το σύστημα θυματοποιεί την πελάτισσά μου, που ήταν παιδί όταν όλα αυτά συνέβησαν». Σύμφωνα με την ίδια, ο δικαστής έδωσε στον Mirasolo τη διεύθυνση του θύματος και έδωσε εντολή να μπει το όνομά του στο πιστοποιητικό γέννησης, χωρίς να ρωτήσει το θύμα. «Ποτέ δεν ρωτήθηκε και σίγουρα ποτέ δεν υπέγραψε τίποτα». Σύμφωνα με το Russia Today, ο Mirasolo βίασε τη μητέρα το 2008, όταν εκείνος ήταν 18 χρονών κι εκείνη 12. Απείλησε να τη σκοτώσει και την κράτησε όμηρο για δύο ημέρες. «Το κορίτσι, η 13χρονη αδελφή της και μια φίλη τους είχαν ξεγλιστρήσει από το σπίτι τους ένα βράδυ για να συναντήσουν ένα αγόρι και τότε εμφανίστηκε ο μεγαλύτερος σε ηλικία φίλος του, που ήταν ο Mirasolo, και ρώτησε να θέλουν να τις πάει κάπου» περιέγραψε η δικηγόρος. «Πίστευαν πως πηγαίνει σε κάποιο φαστ φουντ ή κάτι τέτοιο. Εκείνος πέταξε τα κινητά τους και τις κράτησε αιχμάλωτες σε σπίτι στην κομητεία Sanilac για δύο ημέρες. Τελικά άφησε τη μεγαλύτερη αδελφή της σε ένα πάρκο και απείλησε να τις σκοτώσει εάν έλεγαν σε κάποιον τι είχε συμβεί». Ο Mirasolo συνελήφθη έναν μήνα μετά, όταν το θύμα κατάλαβε την εγκυμοσύνη του. Καταδικάστηκε τον Ιανουάριο του 2009 και αποφυλακίστηκε τον Δεκέμβριο του 2010. Τον ίδιο χρόνο κακοποίησε σεξουαλικά άλλο ένα θύμα κάτω των 15 ετών και φυλακίστηκε άλλα τέσσερα χρόνια για την πράξη του αυτή. Η απόφαση για την απονομή της κηδεμονίας φαίνεται πως προέκυψε όταν η μητέρα έκανε αίτηση ζητώντας κρατική βοήθεια. Τότε ζητήθηκε αρμοδίως να πιστοποιηθεί η πατρότητα του μωρού για τη χορήγηση του βοηθήματος. «Ο ίδιος υποστηρίζει πως η κοπέλα συμφώνησε και πως υπέγραψε και τα ανάλογα έγγραφα, αλλά δεν το έκανε» συνέχισε η δικηγόρος. Η δικηγόρος του Mirasolo δήλωσε πως το ζήτημα λύνεται ανάμεσα στις δύο πλευρές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, «όπως θα έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή». Εξέφρασε μάλιστα την οργή της που το θέμα έλαβε τέτοια δημοσιότητα με τον τρόπο αυτό, καθώς εμπλέκεται κι ένα παιδί. Το θύμα είναι σήμερα 21 ετών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top