Με αυτή τη φιλοσοφία κόντρα στο Βέλγιο μέσα στο «King Baudouin»

Με αυτή τη φιλοσοφία κόντρα στο Βέλγιο μέσα στο «King Baudouin»

Αποστολή με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας απόψε για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Στον τελευταίο της αγώνα στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Βέλγιο με στόχο να ολοκληρώσει τη διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ.

Μπορεί η Εθνική μας να μην έχει βαθμολογικά κίνητρα στον όμιλο, όμως, όπως δήλωσε χθες και ο προπονητής της ομάδας μας Ραν Μπεν Σιμόν, όταν αγωνίζεται η Εθνική, πάντα υπάρχουν στόχοι και κίνητρα και πάντα, μπορείς να έχεις κέρδος από όλους τους αγώνες.

Με αυτή τη φιλοσοφία λοιπόν θα αγωνιστεί απόψε η Εθνική μας προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό μέσα στην έδρα μιας από τις καλύτερες Εθνικές ομάδες του κόσμου.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.