Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Υπάρχει η άποψη για τον φετινό Απόλλωνα ότι μαζί στην ίδια ενδεκάδα δεν κάνουν, δεν μπορούν να είναι στο βασικό σχήμα της ομάδας, οι Μαρτίνεζ και Ντα Σίλβα.
Αν και σε ορισμένες στιγμές των φετινών υποχρεώσεων του Απόλλωνα βρέθηκαν μαζί στον αγωνιστικό χώρο, μπορεί να μην έδειξαν αυτό το… σούπερ πρόσωπο και οι δύο τους, που θα περίμεναν στη Λεμεσιανή ομάδα, εντούτοις, ο προπονητής Σωφρόνης Αυγουστή, φαίνεται να το σκέφτεται, να το έχει κάπου στο μυαλό του, να τους ρίξει στη «φωτιά» του ντέρμπι το ερχόμενο Σάββατο.
Εκτός και εάν η δοκιμή η οποία έκανε στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι του Απόλλωνα, κεκλεισμένων των θυρών στο αθλητικό κέντρο Κολοσσίου με αντίπαλο την Πάφο FC, ήταν απλά για να δοκιμάσει κάτι που είχε στο μυαλό του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις