Θέλουν παραπάνω ελέω Cablenet…

Θέλουν παραπάνω ελέω Cablenet…

Τα απίστευτα deal της Cablenet με τον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση, είναι κυρίαρχο θέμα στις συζητήσεις στα ποδοσφαιρικά στέκια.

Ήταν αρκετοί αυτοί που δεν πίστευαν ότι το νέο συνδρομητικό κανάλι θα έδιδε τόσα πολλά λεφτά. Τελικά οι ιδιοκτήτες του καναλιού, αποδείχθηκε ότι δεν μπλόφαραν.

Μαθαίνοντας τα τρελά ποσά που θα εισπράξουν ο Θρύλος της Λευκωσίας και η Κυρία, άλλες μεγάλες ομάδες που είναι σχεδόν συμφωνημένες με τη Cytavision (από το Καλοκαίρι του 2019 και μετά), ενδεχομένως να πάνε να ζητήσουν περισσότερα λεφτά.

Aν θα τα πάρουν ή όχι, εξαρτάται καθαρά από το Δ.Σ. του Ημικρατικού Οργανισμού.

Eξ άλλου, πριν μερικές εβδομάδες η στήλη είχε δημοσιεύει πληροφορίες ότι “ψήνεται” κάποιου είδους συνεργασία μεταξύ Cyta και Prime Tel.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.