ΛΕΜΕΣΟΣ: Κουκουλοφόροι «άρπαξαν» πέραν των 150 χιλιάδων ευρώ από γραφείο εταιρείας Ελληνοκύπριου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κουκουλοφόροι «άρπαξαν» πέραν των 150 χιλιάδων ευρώ από γραφείο εταιρείας Ελληνοκύπριου

Άγνωστοι διέρρηξαν το γραφείο ναυτιλιακού πράκτορα που στεγάζεται στην περιοχή Ομονοίας στη Λεμεσό, τα ξημερώματα της Δευτέρας 9/10.

Διαρρήκτες κατάφεραν είσοδο σε γραφεία εταιρείας στην περιοχή Ομονοίας, γύρω στις 4:45 τα ξημερώματα της Δευτέρας 9/10. Οι δράστες, οι οποίοι κάλυπταν τα πρόσωπά τους με κουκούλα, κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματοκιβώτιο στο οποίο υπολογίζεται να περιείχε περιουσία πέραν των 150 χιλιάδων ευρώ, σε μετρητά και προσωπικά αντικείμενα. Να σημειωθεί ότι η εταιρεία, διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, από το οποίο καταγράφηκαν οι κινήσεις των δραστών, υλικό που αξιολογείται από το ΤΑΕ Λεμεσού. Τα γραφείο το οποίο παραβιάστηκε βρίσκεται στον τρίτο όροφο, όπου οι δράστες έφτασαν αφότου παραβίασαν πρώτα την πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας. Σε σχετική καταγγελία στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, προχώρησε ο Ελληνοκύπριος ναυτιλιακός πράκτορας, ιδιοκτήτης του γραφείου, ο οποίος έκανε λεπτομερείς αναφορά για το ακριβές περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE