ΛΕΜΕΣΟΣ: Κουκουλοφόροι «άρπαξαν» πέραν των 150 χιλιάδων ευρώ από γραφείο εταιρείας Ελληνοκύπριου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κουκουλοφόροι «άρπαξαν» πέραν των 150 χιλιάδων ευρώ από γραφείο εταιρείας Ελληνοκύπριου

Άγνωστοι διέρρηξαν το γραφείο ναυτιλιακού πράκτορα που στεγάζεται στην περιοχή Ομονοίας στη Λεμεσό, τα ξημερώματα της Δευτέρας 9/10.

Διαρρήκτες κατάφεραν είσοδο σε γραφεία εταιρείας στην περιοχή Ομονοίας, γύρω στις 4:45 τα ξημερώματα της Δευτέρας 9/10. Οι δράστες, οι οποίοι κάλυπταν τα πρόσωπά τους με κουκούλα, κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματοκιβώτιο στο οποίο υπολογίζεται να περιείχε περιουσία πέραν των 150 χιλιάδων ευρώ, σε μετρητά και προσωπικά αντικείμενα. Να σημειωθεί ότι η εταιρεία, διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, από το οποίο καταγράφηκαν οι κινήσεις των δραστών, υλικό που αξιολογείται από το ΤΑΕ Λεμεσού. Τα γραφείο το οποίο παραβιάστηκε βρίσκεται στον τρίτο όροφο, όπου οι δράστες έφτασαν αφότου παραβίασαν πρώτα την πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας. Σε σχετική καταγγελία στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, προχώρησε ο Ελληνοκύπριος ναυτιλιακός πράκτορας, ιδιοκτήτης του γραφείου, ο οποίος έκανε λεπτομερείς αναφορά για το ακριβές περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αισιόδοξος για την ΑΤΑ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης- «Πολύ σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα»

Αισιόδοξος για την ΑΤΑ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης- «Πολύ σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα»

Πολύ σύντομα αναμένονται θετικά αποτελέσματα για το θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τη Δευτέρα, σημειώνοντας ότι η προσπάθεια ανασυγκρότησης του κράτους μέσα από τις μεταρρυθμίσεις είναι συνεχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE