Έντονη η πρώτη ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη μετά το πόρισμα για τον θάνατο του Παντελίδη - «Σπίτια σας...»

Έντονη η πρώτη ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη μετά το πόρισμα για τον θάνατο του Παντελίδη - «Σπίτια σας...»

Το μεσημέρι της Κυριακής 8/10 έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» το πόρισμα του εισαγγελέα για την υπόθεση Παντελίδη. Σύμφωνα με αυτό, το μοιραίο τζιπ οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης. Το πόρισμα αναφέρει ότι η Φρόσω Κυριάκου καθόταν στη θέση του συνοδηγού και η Μίνα Αρναούτη στο πίσω κάθισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος στην υπόθεση Παντελή Παντελίδη – Ο εισαγγελέας αποφάνθηκε ποιος οδηγούσε Λίγα λεπτά μετά την προβολή του θέματος από την εκπομπή του Epsilon, η Μίνα Αρναούτη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο facebook. «Στο αρχείο μπήκε πλέον και επίσημα η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη. Σπίτια σας τώρα!», έγραψε. Να θυμίσουμε ότι η Μίνα Αρναούτη είχε κατηγορηθεί για ψευδορκία, καθώς υπήρχαν ισχυρισμοί ότι το τζιπ οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου. Aπό zappit.gr  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό:  «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό: «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Η Ελλάδα θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Κύπρου, υπογραμμίστηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Ιωάννη Μιχαήλ Λοβέρδο, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για να χαιρετίσει τις εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κυπρίων Διασποράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE